עגבניית שרי 10 יח’
חצי בצל סגול פרוס דק
עלי בזיליקום 4 יח’
אגוזי מלך שלמים 4 יח’
צ’ילי אדום פרוסות מיח’ 1
מיקס עלי בייבי חופן גדול
תחליף גבינה קשה מלוחה
מלח
פלפל שחור
לימון שמן זית
ויניגרט שרי:
עגבניות שרי חצי ק”ג
4-5 פרוסות בצל סגול
פלפל ירוק חריף חצי יח’
חומץ בן יין לבן פקק 1
לימון סחוט שליש כוס
שמן קנולה חצי ליטר.
טוחנים היטב את כל המרכיבים מלבד השן.
לאחר הטחינה מוסיפים לאט לאט את השמן עד שהויניגרט נהיה סמיך.
לאחר מכן מסננים את הנוזל.
הוראות הרכבת הסלט:
מערבבים את הירקות בקערה עם שמן זית, לימון מלח ופלפל.
בתחתית הקערה יוצרים שלולית מהויניגרט ומניחים את הסלט עליו.
מגרדים את הגבינה מעל הסלט לפי הטעם.
בתאבון!